JAHA

Nu är man tillbaka i Oslo igen, efter en verklig kul resa. NOT.
Spenderade natten på tåget ner mot sthlm, sovkupe som delades med 4 snygga grabbar- dock så jävla kallt att man trodde man sov utomhus i en snödriva ungefär! Fy fan.
 Kom fram till sthlm vid ca 07.00, lite kall, men vid gott mod, man ärväl trots allt en luffare i själ och hjärta som inte lipar över lite kyla.
 Min packning denna resa var högst intressant. 1 jävulst stor röd team sportia bag, i ryggsäck med världens tungaste dator,böker, lite mat och diverse på ryggen, en stor bagfullproppad med fryskäk från mamsen = TUNG. Samt en liten bögig handväska modell större innehållande böcker, vattenflaska, läppsyl och annat som rutinerade resenärer har med sig på färden.
Allt detta var ikke lätt att bära, även för en amazon som mig.
Hur som helst, i stokholm satte jag mig på närmsta fik och tog mig två rediga koppar kaffe samt en smörgås. Efter detta var humöret på topp, och jag hade tid att vicka på tårna tillochmed innan jag med stor möda begav mig mot nästa tåg mot Oslo, avgångstid 08.29.
Men ikke. När jag släpat alla mina väskor upp för trapporna till spår 11 och står där i kylan, redo att bege mig mot oslo så får man ju besked att det är försenat, 15 minuter. Tjurig som man är till naturen står man kvar. Efter 15 jävulst kalla långa minuter får man beskedet att det är försenat, 20 minuter till. Då gick jag in. Och tur det, för klockan 12.10 så gick tåget. I karlstad fick vi byta till buss eftersom vi var så försenade. Shit asså, in och ut med väskjävlarna för fjärde gången.
3 timmar senare så var man framme. En resa på ca 24 timmar.  Herregud, nästa gång tar jag min cykel eller Emmets häst. That´s for shoooo.

Men nu är man här och så får det förbli ett tag framöver. Imorgon ärdet typ min första riktiga arbetsdag, och sedan fårvi besök av spanjorer här på Vibesgate och sedan är det julafton. Skumt liv man lever. Men roligt ändå.

hejhej / Big Sis

Kommentarer
Postat av: Carina

Haha,stackare!Fy vilken jävla resa...Du gör det bra vännen! Hoppas allt kommer att gå bra nu på nya jobbet, & att julen blir lugn utan nå värre bekymmer. Var rädda om varann & ha en underbar Jul.



Varma kramar från ett KALLT Vikbäcken -35.1 BRR!!!

2010-12-23 @ 14:13:53
URL: http://cinahsspace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0