fredags kul

Det nya nöjet på fredagarna. SÖKA ARBETE. Just nu kokar det i skallen alltså. Jag vill tänka på något roligt men det enda som rör sig är vilket elbolag vi ska teckna, vilka jobb jag ska söka, vilka jobb jag sökt, skattekort, personnummerspapper, vilken ny kontakt vi behöver till vår frys,  hur vi gör med det nya elementet, hur man räknar ut hur  dyr vår värme kommer bli osv osv osv. Det är mycket som jag aldrig ägnat en tanke åt tidigare. Tillexempel hur elen hamnar i lamporna. Bara den finns där är man ju glad liksom. Jag kommer bli gammal i förtid av det här! 

Anyway. Idag jobbade jag på samma barnehage som igår. Ska ringa dit på måndag och sporse om de trenger mera hjälp. Dagis är bra, för det är simpelt ( dock trist) man kan liksom inte göras fel. Man ansvarar inte över pengar eller papper eller något annat viktigt,. Bara barn, haha. Men att ta hand om barn kommer så naturligt på nått vis. Man säger åt dem att spise sina jädra bröskivor, man håller dem sysselsätta, man ser till att de inte slår varann, man pratar och skämtar lite lagom med dem, man leker lite, läser lite, man städar undan efter dom och byter blöja då de behövs. That´s it. Personalen sa att jag hade varit " kjempeflink" dom har dagarna. Alltid något. 

Imorgon är det lördag och det känns lite skumt. Man känner ju liksom inge folk att hänga med här än.. Ifall det inte är iskallt ska jag försöka lära mig att hitta på lite andra platser här än till Linnéas lägenhet, frognerparken och Tbanan. Spännande.

Och ja Jenny, vi har varit på en delfinshow än gång. På kolmården. Flipper hade inte dött än och hoppade genom ringar och hade sig. Vi satt alldeles breve vattnet så det skvätte på oss när delfinosarna vinkade till publiken och log sina leenden. Dock är inte delfiner glada bara för att de ler, har jag fått lära mig såhär efteråt.

över och ut för nu har Emmet somnat i soffan, hehehehe. Vart är spritpennan! Någon kommer vakna med en fet muche alternativ morrhår imorron. Gissa vem?

/ Big Sis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0