In the djungle

Den som söker skall finna. Och när den som söker slutligen fann så insåg hon att mycket i livet plötsligt skulle ändras rätt fort. Ni vet sånna där lyssna berättelser som man lyssnade på som liten " när du hör det här ljudet, så vet du att det är dags att vända blad" Lite så känns det, blandade känslor, men mestadels så J Ä V L A S K Ö N T.

Sedan är det ju lite sorgligt för konstapelgränd att förlora två av sina stora profiler nästan samtidigt. Stellan är påväg att bli en stor kille och lämnar den gemensamma ungkarlslyan för att söka lyckan mer neråt city. Och jag, befinner mig om elva dagar i Oslo. Tur då att det finns en yngre generation som är påväg att inta stället. Erika drog till stan igår och våldscrachade vår lya, tillsammans med dockan Melody. Tuffa brudar, de där.

Idag har vi varit på djungelhuset! Det var brutalt! Efter två kaffekoppar var Emmet och jag redo att inta klätterställningarna, rutchkanorna, discorummet och prinsessrummet! Och allt detta var gratis för "vuxna" Inte dåligt.

Ne om man skulle ta o ställa in maten i kylen nu då så man inte råkar matförgifta sig själv!

/ Big Sis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0