respekt

Det söks jobb inatt igen.
Jag vet inte varför jag gör det på nätterna när det borde gå minst lika bra på dagen? Jag tror det har med överdrifterna att göra.. På nätterna har jag lättare för att inbilla mig hur grym jag är. När det är kolmörkt både inne och utanför och Jenny och Stellans snarkningar är det enda som hörs så flödar min kreativa sida och jag är plötsligt bäst på allt, kan allt det finns inget som är för svårt och det finns ingenting jag inte förtjänar. Jag är den ultimata personen att anställa för vilket jobb som heslt! Känns det som på natten.
På dagen när det obarmhärtiga ljuset lyser in genom de sktiga fönstren så står det ganska still i huvudet. Mina söknadsbrev blir korta och opersonliga. Min " awesomeness" lyser inte igenom på samma sätt. På nätterna finns inga hämningar, då skriver jag vilt vågat och kaxigt med en trevlig " henne måste vi ha " framtoning.

Nackdelen är bara att man blir så jävulst trött på dagen. Men de sket väl en raggare i, som Jenny skulle ha sagt. 
Appropå Jenny så hade vi en liten dispyt idag där jag fick säga till på skarpen och ta hårt i armen. Låter som man håller på att uppfostra en 3 åring här och ja ibland så känns det så!
För det allra mesta är hon jävligt rolig att bo med, systeryster. Det enda som kommer bli skönt att slippa är hennes "i don´t give a fuck" attityd. Jag menar, hur svårt är det att pricka sopkorgen när man slänger något.? Det är inte min favorit syssla att plocka upp hennes clementinskal som ligger utspritt över hela sopskåpet och slänga i korgen. Ska även bli skönt att bo tillsammans med någon som inte sticker när det är halv-klart. Om det nu är ens tur att diska så diskar man väl förbövelen hela disken och torkar av bordet och diskbänken sen? Man slutar inte när hälften är klart och börjar riva fram och göra något annat samtidigt som man knölar ihop disktrasan så den luktar gammal sköldpadda inom ett dygn. Jag kräver inte perfektion eller att det ska vara supersnyggt eller nått sånt fjaskeri. Bara lite respekt och vanligt jävla vett. Det är fan något av det respektlösaste man kan göra att kasta soporna breve korgen och inte bry sig så pass om dem man bor med att man låter det ligga kvar.. Det är tillåmed värre än att ta den sista kaffemjölken utan att förvarna! 

Ne nu blev ju det här ett jävla inlägg om respekt såhär på nattkröken. Jenny dillade om hur jag skulle uppfostra mina framtida ungar för några dagar sedan och nu vet jag fanimej svaret. Det viktigaste är att dom ska ha respekt för andra människor och djur! Sedan kan de ju få supa och bråka bäst de vill men respekten ska jag vara stenhård på!

Nu vet ni det. Godnatt. / Big Sis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0