detta fält måste fyllas i

Det börjar dra ihop sig nu!
Första hyran är pröjsad samt den snuskigt höga depositionen. Nu är de bara nycklar som fattas, ungefär. Inatt satt jag uppe till 02.05 och sökte massa jobb. Det finns ju massa kul, när man väl börjar titta runt. Dock tar det en sån jävla tid att söka på norska "stilingar" eftersom man måste registrera hela sitt liv på deras sida först. Det räcker inte med att "last op CV" utan först ska du klicka i massa rutor och ange dina mellannamn, utbildningar, kurser osv. SEN klickar man på last op CV, och vad står i ditt CV då? Jo dina mellannamn, utbildningar och kurser. Haha.

Hursomhelst. Idag är det måndag. Då tog man sig en redig sovmorgon. Så nu kanske man borde ta tag i dagen,dricka lite kaffe och dra på gymmet. Ikväll kommer Josse hem på långpermiss så då hinner vi hänga några dagar innan jag drar, wiie.
¨
Det är lite roligt de där. Hela gymnasiet tog folk fel på oss. Minst en gång om dagen blev jag kallad JOSEFIN eller JOSSEE. Fint namn så det gjorde ju inte så mycket. Men nu, är vi inte lika för 5 öre. Vi påminner inte alls om varandra. Men då var vi sjukt lik. Bildbevis :

 lika

 inte lika alls

/ Big Sis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0